Local

Martis la Ibiza, cu Adi Mutu si Nicu Gheara

Iulia Crețu
6 iul 2005 1470 vizualizări
Arbitrul focsanean a spus despre nasul sau, controversatul Nicu Gheara: "Neamurile ti le da Dumnezeu, prietenii ti-i alegi!"

Arbitrul focsanean Marius Martis, component al Lotului National, s-a aflat recent la Ibiza, in vacanta, alaturi de sotia sa, Diana, si de cumnatul sau, Ovidiu Bajenaru, unde a asistat la telenovela dintre Adi Mutu si proaspata sa logodnica, care ocupa spatii largi in presa centrala. Martis, fost jucator la Unirea Focsani cind tatal sau, Ion Martis, sponsoriza echipa-fanion, s-a intilnit in exotica statiune cu Adi Mutu si cu nasul sau, Nicu Gheara, cel care se pregateste sa-l cunune si pe fotbalistul lui Juventus. Revista "Star" a publicat recent fotografii de la Ibiza, unde Marius Martis apare in instantanee alaturi de cei doi si sotiile lor. Este arhicunoscut faptul ca Nicu Gheara este nasul de cuninie a familiei Martis jr, dar si ca deseori i se asociaza numele, in presa centrala, cu diverse nume ale lumii interlope bucurestene. Marius Martis nu considera ca acest lucru ii afecteaza imaginea de arbitru: "Nu cred ca imaginea mea de arbitru va fi afectata in vreun fel. Neamurile ti le da Dumnezeu, prietenii ti-i alegi. De ce sa-mi fie afectata imaginea? Nu au legatura una cu cealalta. Cariera mi-am cladit-o eu singur, m-am ridicat pe picioarele mele. Nu ma intereseaza ce se scrie prin presa referitor la nasul meu Nicu Gheara. Daca ma duc undeva in vacanta, chiar si la Ibiza, ma duc pe banii mei, nu ai altora". De mai multe luni, Nicu Gheara se afla la Ibiza, el revenind, conform mass-media centrala, doar de doua ori in Romania de la alegerile din decembrie 2004. Cit priveste intilnirea pe care Marius Martis a avut-o cu starul lui Juventus Torino, Adi Mutu, arbitrul focsanean ne-a declarat: "La Ibiza, unde am fost doar in trecere, n-am stat decit doua zile. M-am intilnit cu Adrian Mutu si logodnica lui, Consuelo, si pot spune ca formeaza un cuplu frumos. Ea este o persoana foarte placuta. Nu am petrecut, insa, prea mult timp impreuna cu ei". Martis a debutat deja in Divizia A, iar pentru sezonul 2005 - 2006 face parte din arbitrii care vor oficia in primul esalon.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.