Local

Prefectura initiaza o noua campanie de solidarizare

Sebastian Oancea
6 iul 2005 784 vizualizări
Prefectura va initia o noua campanie de solidarizare cu sinistratii a mai multor judete din sudul tarii, afectate de inundatiile din ultima saptamina.

Prefectura va initia o noua campanie de solidarizare cu sinistratii a mai multor judete din sudul tarii, afectate de inundatiile din ultima saptamina. Astfel, dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu a facut un apel la solidaritate cu sinistratii din judetele nou afectate de inundatii, prefectul Ion Oprea face si el un apel la solidaritatea vrincenilor. Acesta ii roaga pe vrinceni sa arate din nou ca sint solidari cu sinistratii din cele 13 judete (cum ar fi Olt, Teleorman sau Arges), asa cum au facut-o cu cei din Timis, Caras Severin sau Buzau. "Nici nu s-au retras bine apele din vestul tarii, ca stihiile naturii s-au dezlantuit din nou asupra Romaniei. Acum, furia apelor s-a abatut asupra sudului tarii. Am vazut cu totii imagini de cosmar, am vazut case naruite, gospodarii inundate, poduri luate de puhoaie, cai de comunicatii distruse si, de parca nu era indeajuns, au fost inghititi de ape si oameni. Este un tribut mult prea greu pe care-l platim intr-un termen atit de scurt. Vrinceni, fac din nou un apel la solidaritate cu cei aflati in grea suferinta. Apelez din nou la bunavointa voastra pentru intr-ajutorarea populatiei sinistrate. Locatia unde se face colecta este aceeasi, respectiv incinta Vamii Focsani. Este nevoie de alimente, medicamente, materiale de constructii si nu in ultimul rind resurse financiare", arata prefectul Ion Oprea intr-un apel remis presei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.