Local

Primarul Zamfirescu, nemultumit de venitul minim garantat

Sebastian Oancea
5 iul 2005 602 vizualizări
Primarul comunei Slobozia Bradului, Valerica Zamfirescu, a anuntat ieri ca s-a intilnit saptamina trecuta cu ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, pentru discutii privind propunerile sale de modificare a Legii 416/2001 privind venitul minim garantat.

Primarul comunei Slobozia Bradului, Valerica Zamfirescu, a anuntat ieri ca s-a intilnit saptamina trecuta cu ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, pentru discutii privind propunerile sale de modificare a Legii 416/2001 privind venitul minim garantat. Astfel, alaturi de alti doi primari de orase si de doi primari de la comune, primarul liberal Valerica Zamfirescu a fost prezent in biroul ministrului Gheorghe Barbu, saptamina trecuta, in calitatea sa noua de presedinte al Asociatiei Comunelor din Romania (ALCOR) - filiala Vrancea. La discutii a participat si presedinte ALCOR, Vasile Draghici. Primarul vrincean a facut citeva propuneri de modificare a Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, printre care si aceea prin care beneficiarului ajutorului minim garantat care nu se prezinta la munca in folosul comunitatii sa i se retraga dosarul, astfel ca nici familia acestuia sa nu mai beneficieze de ajutorul de la stat. De asemenea, primarul Valerica Zamfirescu a discutat cu ministrul si despre salariile multor primari din tara care sint mai mici decit cele ale secretarilor din subordine. "Propunerile pe care le-am discutat cu ministrul Gheorghe Barbu au mai fost inaintate de mine acum 2 ani fostului ministru al administratiei, in guvernarea de trista amintire a PSD, Octav Cozminca, dar acesta mi-a reprosat ca imi depasesc atributiunile de primar. Din fericire, ministrul Barbu ne-a ascultat propunerile si doleantele, ba chiar am discutat timp de 4 ore si jumatate pe marginea Legii 416/2001 privind venitul minim garantat luind articol cu articol in discutie", a declarat primarul Valerica Zamfirescu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.