Local

Fostul sef al politistilor vrea sa fie avocat

Mihai Boicu
23 iun 2005 818 vizualizări
Fostul comandant al IPJ Vrancea, chestorul (r) Silviu Crin Grosu vrea sa intre in avocatura.

Fostul comandant al IPJ Vrancea, chestorul (r) Silviu Crin Grosu vrea sa intre in avocatura. Dar nu in orice fel, ci fara sa de examen, mai ales ca acesta si-a luat si doctoratul in drept pe cind mai era inca sef al politistilor. "Se analizeaza cererea, daca indeplineste conditiile si se va decide daca va fi primit fara examen, pentru ca el asa a cerut", ne-a declarat avocatul Ticu Burca, decanul Baroului de avocati Vrancea. Cererea va fostului sef al politistilor vrinceni va fi analizata dupa ce vor trece cele zile in care sint afisate numele aspirantilor la statutul de avocati. In cazul in care cererea lui Silviu Crin Grosu nu va fi acceptata, acesta va trebui sa sustina examenul de admitere in barou, care va avea loc in ultimul trimestru al anului. Fostul sef al politistilor vrinceni va avea astfel ocazia sa-i apere cei pe care fostii sai subordonati i-au trimis in puscarie.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.