Local

Doctorul Buza si-a dat demisia de la sefia CAS

Liliana Nenciu
9 iun 2005 704 vizualizări
La numai un de zile de cind a preluat friiele Casei de Asigurari de Sanatate Vrancea, doctorul Constantin Buza si-a inaintat, ieri, demisia catre Casa Nationalade Asigurari de Sanatate.

La numai un de zile de cind a preluat friiele Casei de Asigurari de Sanatate Vrancea, doctorul Constantin Buza si-a inaintat, ieri, demisia catre Casa Nationalade Asigurari de Sanatate. Dupa cum spune medicul, acuzatiile care i-au fost aduse in presa in ultimul timp nu l-au afectat cu nimic, iar demisia a fost alegerea sa. "Nu m-a presat nimeni sa iau aceasta decizie deoarece pe mine nu ma influenteaza nici presa si nici politica. Singurul motiv pentru care am luat aceasta decizie a fost faptul ca era o lipsaa de comunicare intre mine si cei care se ocupaa de managementul CAS Vrancea. Mi-au fost aduse acuze grave, care nu au facut decit sa-mi strice imaginea. In ceea ce priveste procesele pe care le am, eu am mai spus ca sint doar cercetat si nu acuzat de nimic. Deocamdataa nu stiu cine imi va lua locul, nu am auzit nici un doritor", ne-a spus medicul Constantin Buza. Saptamina trecuta, Constantin Buza a fost trimis in judecata de PNA, alaturi de fostul director CAS Gheorghe Bercea si directorul economic Emilia Trus, sub acuzatia ca ar fi adus un prejudiciu de 8,2 miliarde de lei institutiei. Prejudiciul ar fi fost creat din derularea lucrarilor la constructia noului sediu CAS, facuta "cadou" omului de afaceri Corneliu Prunache, care a fost si el trimis in judecata de PNA pentru aceasta afacere. Functia de director al CAS ar trebuie sa revina democratilor, potrivit intelegerii cu liberalii. Deocamdata, PD Vrancea nu si-a desemnat favoritul pentru ocuparea acestei functii. Dupa acceptatea demisiei lui Constantin Buza, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate urmeaza sa numeasca un director interimar din institutie pina la organizarea concursului pentru sefia CAS Vrancea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.