Local

Democratul Costica Neata va conduce agricultura vrinceana

Gabriel Sava
11 mai 2005 683 vizualizări
Democratul Costica Neata va fi, cel mai probabil, noul director al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Vrancea.

Democratul Costica Neata va fi, cel mai probabil, noul director al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Vrancea. Concursul pentru ocuparea postului ramas vacant dupa retragerea pesedistului Nicolae Marculescu a fost sustinut la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, in cursul zilei de luni. "Initial, se stia ca acest concurs va fi sustinut in doua zile, pe 9 si 10 mai. ANFP a decis insa ca atit proba scrisa cit si cea orala sa fie sustinuta in aceeasi zi, respectiv luni", a declarat singurul candidat la functia de director al DADR Vrancea. Desi nu aflase inca rezultatul, Costica Neata considera ca rezultatul ii va fi favorabil, dat fiind ca se considera bine pregatit. "Urma sa aflu rezultatul examinarii in cursul zilei de azi (n.r.- ieri), insa nu am reusit. Probele nu au prea fost dificile si cred ca le-am trecut cu brio", ne-a spus Costica Neata. In mai putin de jumatate de an, agricultura vrinceana a schimbat doi directori. Dupa Ion Marin, director pina la jumatatea lunii ianuarie, fostul subprefect Nicolae Marculescu a revenit pe postul pe care il ocupase pina la plecareala Prefectura. Nici Nicolae Marculescu nu a ramas prea mult in functia de director, internindu-se la scurt timp pentru rezolvarea unor probleme de ordin medical. De altfel, in momentul in care si-a inaintat demisia, Nicolae Marculescu a declarat ca starea de sanatate nu ii mai permite sa indeplineasca atributiile specifice functiei. Costica Neata este vicepresedinte al Partidului Democrat, a fost consilier judetean in legislatura trecuta, si a fost partener de afaceri cu senatorul democrat Jan Vraciu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.