Local

Jan Vraciu si-a cistigat sediul de partid

Sebastian Oancea
28 apr 2005 739 vizualizări
Asa cum era de asteptat, senatorul democrat Jan Vraciu a cistigat licitatia pentru spatiul CEC.

Asa cum era de asteptat, senatorul democrat Jan Vraciu a cistigat licitatia pentru spatiul CEC, amplasat pe bulevardul Independentei, in care s-a mutat organizatia Partidului Democrat. Ieri a avut loc la CEC licitatia privind inchirierea spatiului. Dupa cum a declarat directorul CEC Vrancea, Ioan Dica, licitatia a fost adjudecata de catre reprezentantul PD, consilierul judetean Lica Panciu. Alaturi de acesta, la licitatie s-a mai prezentat un ofertant. In urma organizarii licitatiei, spatiul CEC va ramine inchiriat de PD Vrancea, pe o perioada de trei luni, asa cum prevede contractul. "Daca nu se inregistreaza nici o contestatie in 24 de ore, poimiine sediul va fi preluat de PD Vrancea in chirie. Licitatia a fost corecta si legala. Vor fi platite retroactiv si sumele datorate pentru perioada cit s-a stat pe baza unui acord scris. Chiria a fost stabilita la putin peste 15 milioane de lei lunar", a declarat Ioan Dica, directorul CEC. Se pare ca PD Vrancea, implicit senatorul Jan Vraciu, nu se vor putea bucura prea mult de noul sediu din centrul Focsaniului, avind in vedere ca CEC este in plin proces de privatizare, iar spatiile acestei banci ar putea lua o alta destinatie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.