Local

Popularii se declara solidari cu jurnalistii si cu sinistratii

Sebastian Oancea
26 apr 2005 674 vizualizări
Popularii crestin democrati din Focsani se solidarizeaza cu jurnalistii rapiti si cu sinistratii in urma inundatiilor din Ardeal.

Popularii crestin democrati din Focsani se solidarizeaza cu jurnalistii rapiti si cu sinistratii in urma inundatiilor din Ardeal. La sedinta Biroului Permanent Municipal al PPCD Focsani, de ieri, s-a luat in discutie gestul public de solidarizare cu cei trei jurnalisti rapiti. Popularii focsaneni sint de parere ca cei care ar trebui sa-si asume raspunderea pentru situatia in care se afla cei trei sint chiar cei care i-au trimis acolo. "PPCD Focsani isi exprima solidaritatea cu jurnalistii rapiti in Irak si cere presedintelui Romaniei, Traian Basescu, sa faca toate demersurile necesare ce stau in putinta domniei sale, pentru eliberarea neconditionata, fara compromisuri, a acestora. Cei care i-au trimis in Irak sa-si asume responsabilitatea. Sintem alaturi de toti cei care pot sa determine ca astazi cei 3 ziaristi sa devina liberi si sa se intoarca sanatosi in tara", a declarat Lilian Ilie, presedintele PPCD Focsani. In alat ordine de idei, popularii focsaneni vor sa ajute cum pot pe sinistratii in urma inundatiilor care au avut loc in Ardeal. "Organizatia municipala a PPCD vine in sprijinul sinistratilor in urma inundatiilor din judetul Timis, prin deschiderea unui punct de colectare la sediul partidului. Asteptam de la cetateni, zilnic, intre orele 10 si 12 si 18 - 20, donatii pentru sinistrati. Apelam la sentimentele lor, acum, in pragul Sarbatorilor Pascale, caci exista oameni care au nevoie, mai mult decit oricind, de solidaritatea noastra. Din putinul pe care-l avem, fiecare putem sa alinam suferinta celor carora apele le-au luat aproape tot", a mai declarat Lilian Ilie. La sedinta PPCD Focsani de ieri au fost validati inca 20 de membri noi in organizatie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.