Local

Pesedistii vrinceni isi aleg duminica baronul

Mihai Boicu
13 apr 2005 827 vizualizări
Marian Oprisan nu pare a avea nici o problema pentru a fi ales din nou sef al PSD Vrancea.

Pesedistii vrinceni se aduna duminica la Casa de Cultura a Sindicatelor din Focsani, la ora 11.00, pentru a-si alege presedintele. Marian Oprisan, singurul candidat inscris in cursa, nu va avea probabil nici o problema in cistigarea alegerilor, data fiind linia adoptata de pesedisti la nivel national. Actualul presedinte i-a convocat in sedinta astazi, la ora 11.00, pe presedintii de organizatii orasenesti si comunale pentru a se asigura ca duminica nu va avea nici o surpriza neplacuta. Sedinta PSD va avea loc la Consiliul Judetean, dupa cum ne-a spus Mircea Diaconu, sau ... in Pampas, dupa cum ne-a spus Marian Oprisan, suparat probabil ca am aflat ca isi tine sedintele de partid in institutia pe care o conduce. Liderul PSD Vrancea ne-a spus ca ordinea de zi a sedintei de duminica va fi stabilita de Biroul Executiv in zilele urmatoare. Acesta a spus ca nu stie cine va participa la duminica la Conferinta judeteana din partea conducerii centrale a PSD, dar baronul si-ar dori sa vina chiar Ion Iliescu, pentru a da o lovitura de imagine, dupa cum ne-au spus surse bine informate din interiorul partidului. Alegerea presedintelui PDS Vrancea a fost precedata de alegeri in toate organizatiile loclae din judet. Paralel cu acestea au avut loc s-a desemnat si candidatul pentru functia de presedinte al PSD Vrancea. Marian Oprisan a spus ca aceasta procedura, care nu este prevazuta de statutul partidului, ar fi de fapt un fel de referendum in rindul membrilor organizatiei. Aceste alegeri vor fi ceva mai tensionate decit cele care au avut loc in urma cu doi ani, duoa ce Marian Opripsan s-a autosuspendat ca urmare a scandalurilor in care a fost implicat. Mai intii a aparut o scrisoare in care Marian Oprisan era acuzat ca se comporta ca un dictator, semnata de mai multi primari, care au negat apoi ca aceasta le apartine. De asemenea, presedintele PSD Odobesti, Florin Sandu Minea, a demisionat din partid, dupa ce a spus ca organizatia judeteana a pierdut alegerile din Focsani din cauza imaginii lui Marian Oprisan. In 2003, acesta a fost ales in functia de presedinte dupa ce impreuna cu el au mai candidat de fatada fostul senator Fevronia Stoica si consilierul judetean Sorin Vornic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.