Local

Adrian Oprisan, in conflict pentru gazon

Cristi Irimia
5 apr 2007 3474 vizualizări
Tribunalul Vrancea a respins ieri actiunea in anulare formulata de SC FCU Politehnica Timisoara, impotriva SC Gama Verde SRL, societate administrata de Adrian Oprisan, fratele baronului de Vrancea.

Prin actiunea din instanta, clubul patronat de controversatul om de afaceri Marian Iancu dorea sa scape de o serie de penalitati datorate firmei in cauza. Aceasta s-a ocupat anul trecut cu intretinerea gazonului de pe stadionul "Dan Paltinisanu". Anterior, instanta vrinceana admisese o somatie de plata prin care SC FCU Politehnica fusese obligata la plata sumelor datorate. Procesul de ieri a fost legat de sumele reprezentind penalitatile pe care clubul lui Iancu trebuia sa le

achite catre Gama Verde SRL. Pierzind procesul, decizia judecatoarei Silva Duta fiind irevocabila, Iancu este obligat sa plateasca si penalizarile datorate, in contextul in care sumele initiale le-a achitat cu intirziere. Fratele lui Marian Oprisan a fost legat de scandalul de la meciul Romania - Danemarca (2 - 5), cind tricolorii au jucat pe nisip, dar si de intirzierea cu care a fost acuzat ca a lucrat la refacerea gazonului echipei FC Arges. Nici George Copos, patronul Rapidului, n-a fost initial multumit de o serie de aspecte privind colaborarea cu firmele administrate de Adrian Oprisan. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.