Local

Tamponare spectaculoasa la marginea Focsaniului

Gabriel Sava
18 dec 2006 1151 vizualizări
Doua Tiruri s-au ciocnit violent

Doua vehicule de mare tonaj, care apartin aceleaiasi firme, s-au lovit simbata, la orele prinzului, pe drumul european 85, la citeva sute de metri inainte de intrarea in municipiul Focsani. Cele doua autospeciale marca MAN veneau de la Adjud si se indreptau catre Ialomita. La un moment dat, soferul primului vehicul a intentionat sa intre intr-o parcare. Colegul sau, care rula in spate, a fost surprins de manevra primului sofer si a virat brusc la stinga, moment in care a lovit cu partea dreapta bara de protectie a primului vehicul. "Era ceata, cele doua masini mergeau aproape una de alta. Cind primul sofer a virat dreapta, spre parcare, celalalt a fost putin surprins si l-a lovit. Nu a fost insa nici o clipa pericolul izbucnirii unui incendiu", ne-a declarat Victor Oprea,

directorul societatii de transport din Fetesti, judetul Ialomita. Acesta a precizat ca masinile erau goale, iar in mod normal transporta ciment vrac. La scurt timp dupa producerea incidentului, la fata locului au ajuns o autospeciala de pompieri si o alta care a imprastiat material antiderapant peste motorina scursa din rezervorul celei de-a doua autospeciale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.