Național

MOZAIC ȘTIRI NAȚIONALE: Bodyguarzii lui Mazăre au avariat autoturismul unui turist

Ziarul de Vrancea
25 aug 2013 608 vizualizări
Un turist a reclamat Poliţiei că maşina i-a fost avariată de bodyguarzii unui club din staţiunea Mamaia, care au ridicat autoturismul din locul în care era parcat şi l-au mutat pe un trotuar, motivand că au nevoie de loc pentru un car alegoric

Proprietarul maşinii, un bărbat din Giurgiu venit în vacanţă la Mamaia, a depus o plangere la Poliţia din staţiune, reclamand că bodyguarzii unui club i-au mutat autoturismul, provocandu-i pagube de 6.000-7.000 de lei. Bărbatul a declarat că joi seară parcase autoturismul pe faleza din Mamaia, în dreptul unui hotel, şi a mers să se plimbe. El spune că a revenit la maşină la scurt timp şi că a văzut aglomeraţie în zona unde parcase, observand că autoturismul fusese mutat de trotuar. O parte din scena respectivă a fost filmată de o turistă, iar pe imagini se observă cum mai mulţi bodyguarzi ridică autoturismul, mutandu-l caţiva metri. Turistul susţine că parcase regulamentar şi că bodyguarzii care i-au mutat maşina au motivat că voiau să facă loc unui car alegoric.

Mirele a călcat nuntaşii cu maşina

Două persoane, între care un copil, care făceau parte dintr-un alai de nuntă au fost rănite, sambătă, după ce maşina condusă de mire, spre Oficiul Stării Civile din Drobeta Turnu Severin, s-a răsturnat pe DN 67. Potrivit purtătorului de cuvant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Rooxana Vişan, accidentul s-a produs în localitatea Izvoru Barzii, maşina răsturnandu-se în afara şoselei, într-o curbă, în timp ce se îndrepta către Drobeta Turnu Severin. Autoturismul făcea parte dintr-un alai de nuntă, fiind condus de mire, care se îndrepta către Oficiul Stării Civile din Drobeta Turnu Severin, unde urma să se căsătorească. În urma accidentului, două persoane - o femeie şi un copil în varstă de opt ani - au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Potrivit medicilor, cei doi au răni uşoare şi sunt în afara oricărui pericol. După cercetările făcute de poliţişti la faţa locului, mirele a fost preluat de o altă maşină şi a mers la Oficiul Stării Civile.

Ponta transmite un mesaj de sprijin pentru Moldova

Premierul Victor Ponta a declarat că vizita oficială pe care o va efectua la Chişinău, la începutul săptămanii viitoare, va reprezenta un mesaj foarte clar de sprijin al Romaniei faţă de Republica Moldova, o dovadă a relaţiei foarte bune la acest moment între cele două guverne. "Vizita oficială pe care o efectuez la Chişinău împreună cu un număr important de miniştri are o serie de aspecte mai deosebite. În primul rand, marţi, de Ziua Independenţei Republicii Moldova, împreună cu prim-ministrul Leancă, vom participa la ceremonii şi cred că este un semn extraordinar despre relaţia foarte bună dintre guvernele noastre, acum, şi despre eforturile comune", a spus Ponta. El a precizat că, împreună cu prim-ministrul Republicii Moldova, va inaugura primul proiect într-adevăr serios de colaborare bilaterală, respectiv gazoductul Iaşi-Ungheni, care în sfarşit va fi realizat. "Eu vreau să efectuez această vizită ca un mesaj foarte clar de sprijin pentru Moldova şi vreau să trecem cu relaţiile dintre Romania şi Republica Moldova de la vorbele frumoase, care, sigur, sunt importante, la fapte, lucru de care ambele ţări au nevoie", a adăugat Ponta.

Cumplit: Fetiţă de opt ani, omorată de un cal lăsat liber

O fetiţă în varstă de opt ani dintr-o localitate din judeţul Timiş a fost omorată de un cal care fusese lăsat liber de către proprietar, incidentul producandu-se ieri, în timp ce copilul se juca în faţa casei sale. Purtătorul de cuvant al Poliţiei Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat că incidentul a avut loc duminică după-amiază, în localitatea Jdioara, în timp ce fetiţa se juca în faţa casei sale, împreună cu un alt copil. "Un cal care venea de pe camp, singur, şi care fusese lăsat nesupravegheat, a lovit o fetiţă de opt ani din Jdioara. Ea se juca cu un băieţel de şase ani în faţa casei în care locuia. În urma loviturilor, fetiţa a decedat. Poliţiştii ajunsi la faţa locului i-au întocmit dosar penal proprietarului animalului, pentru ucidere din culpă. Acesta este vecin cu părintii fetei şi locuieşte doar la cateva case distanţă", a declarat purtătorul de cuvant al Poliţiei Timiş. Potrivit sursei citate, trupul neînsufleţit al fetiţei a fost dus la morgă, unde urmează să i se facă necropsia pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

Iată de ce a fost pus pe liber SRS

Preşedintele PNL Crin Antonescu a precizat, ieri, că l-a eliberat din condiţia de consilier personal pe senatorul liberal Sorin Roşca Stănescu pentru că a descris public modul în care greşeşte el, arătand că atunci cand un om politic greşeşte însemană că are consilieri "proşti". "Azi, mulţumindu-i, l-am eliberat din condiţia de consilier al preşedintelui PNL pe domnul senator Sorin Roşca Stănescu. Domnia-sa, la venirea în PNL, şi-a oferit serviciile în această calitate, iar eu cu respectul pe care îl port maeştrilor presei, am fost la randul meu onorat. şi azi l-am eliberat din funcţie pentru că domnia sa a descris public cum greşesc eu, ceea ce e foarte corect, e dreptul domniei sale. Dar cand un om politic greşeşte - am luat-o pe ipoteza domniei sale - însemană că are consilieri proşti. şi atunci i-am mulţumit", a spus preşedintele PNL. El a arătat că nu este demn să fie consiliat de Sorin Roşca Stănescu şi că el nu merge cu "fofarlica", ci îşi asumă deciziile politice. "Nu cred însă, pentru că ceea ce mă învaţă pe mine, ce e drept, prin Evenimentul zilei, nu aşa, cum fac alţi consilieri, la ureche, ce mă învaţă domnul Sorin Roşca Stănescu şi foarte mulţi înţelepţi ai neamului este să umblu cu fofarlica, să mergem aşa, pitiţi - vrem să propunem pe Săpunaru sau pe altcineva, hai să ţinem ascuns ca să nu aibă cine ce zice ", a spus Antonescu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.