Național

Accident teribil în drum spre mare

Ziarul de Vrancea
11 aug 2013 865 vizualizări
Cele trei persoane rănite în accidentul rutier petrecut în comuna constănţeană Stupina, soldat şi cu trei morţi, au fost internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, acestea suferind multiple traumatisme, dar starea lor fiind stabilă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Vaslui, conducea, ieri, în jurul prânzului, un autoturism Dacia Logan pe DN 2A, din direcţia Hârşova către Constanţa. La un moment dat, în apropierea localităţii Stupina, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens şi s-a lovit cu un Volkswagen care circula regulamentar. În urma impactului, şoferul Loganului şi alte două femei din aceeaşi maşină, una în vârstă de 59 de ani, iar cealaltă de 60 de ani, au murit, iar un alt pasager din Dacie a fost rănit.  De asemenea, şi celelalte două persoane din Volkswagen, un bărbat în vârstă de 49 de ani şi fata lui de 12 ani, au fost rănite. Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cei trei răniţi erau stabili atunci când au fost preluaţi de echipajele medicale, deşi suferiseră multiple traumatisme.  Ei au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde au rămas internaţi pentru continuarea investigaţiilor medicale.  La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe, un elicopter SMURD, un echipaj de descarcerare şi mai multe echipaje de Poliţie. Circulaţia în zonă a fost întreruptă iniţial pe ambele sensuri, după care s-a putut circula pe un singur sens câteva zeci de minute, până când traficul a fost reluat în condiţii normale. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

POZA: accident Constanta.jpg


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.