Național

"Ipocrita" Firea şi "duşmanul" Petrache arată cum poate fi distrus USL

Ziarul de Vrancea
9 aug 2013 699 vizualizări
Cei doi lideri locali ai PSD, respectiv PNL, îşi aruncă vorbe grele n "Aceasta este şi agenda domnului Petrache: să distrugă USL-ul!", acuză Gabriela Firea

Preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache (PNL), a declarat vineri că liderul PSD Ilfov, senatorul Gabriela Firea, este "ipocrită" şi ar fi furat "modelul lui Băsescu", deoarece i-a spus că nu va susţine convocarea unei şedinţe a CJ cât timp el se află în concediu. "Majoritatea nu se creează pentru a schimba un vicepreşedinte, aşa cum a spus doamna Firea, care minte cu o nonşalanţă greu de imaginat", a răspuns Petrache. El a susţinut că adevăratul scop al convocării îl reprezintă controlul asupra societăţii de apă şi canal din Ilfov. "Eu am vorbit cu ea (Gabriela Firea - n.r.) - ca să vedeţi cât de ipocrită - am vorbit şi am întrebat-o « Aveţi vreun gând să faceţi vreo şedinţă cât eu plec în concediu?». «Nu, te aşteptăm». Că ei au fost plecaţi în concediu, şi ea a fost plecată în concediu", a explicat Petrache.
În şedinţa extraordinară de vineri a Consiliului Juţedean Ilfov, de la care au lipsit atât Marian Petrache cât şi consilierii din partea PNL, au fost operate o serie de schimbări în cadrul consiliilor de administraţie ale mai multor instituţii aflate în subordinea CJ Ilfov.  Şedinţa extraordinară a avut loc în contextul scandalului din USL Ilfov declanşat tocmai de înlocuirea din funcţia de vicepreşedinte CJ a liberalei Cristina Manicea. În ultimele săptămâni, între Marian Petrache (PNL) şi preşedintele PSD Ilfov, Gabriela Firea, a existat un schimb dur de replici şi acuze.
În replică, Gabriela Firea i-a cerut vineri preşedintelui PNL, Crin Antonescu, să ia "deciziile corecte, care se impun" în cazul lui Marian Petrache. "Referitor la alegaţiile domnului Petrache, nu pot spune decât că dumnealui ar trebui să se grăbească să răspundă suspiciunii de fals în înscrisuri de la CJ Ilfov, prin faptul că a semnat o dispoziţie de înlocuire a sa, pe perioada concediului, de către Cristina Manicea, care nu mai este vicepreşedinte al CJ Ilfov, prin votul majorităţii consilierilor judeţeni", a preciat Firea. Senatorul PSD a catalogat drept "hilară" acuzaţia lui Petrache privind promisiunea sa de a nu sprijini convocarea unei şedinţe a CJ în perioada de concediu. "Probabil aceasta este şi agenda dlui Petrache: să distrugă USL-ul! S-a comportat ca un duşman, nu ca un partener, cu toţi cei de la PSD, în ciuda eforturilor mele de conciliere", a conchis Gabriela Firea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.