Național

DECLARATIA ZILEI: Hrebenciuc către o colegă de Parlament: "V-aţi uşurat, doamnă?"

Ziarul de Vrancea
9 apr 2013 564 vizualizări
Ieri, înainte de şedinţa de plen a Camerei, mai muţi democrat-liberali, coordonaţi de liderul de grup Mircea Toader, au instalat pe holul Camerei Deputaţilor un banner de 9 metri pătraţi pe care era inscripţionată piramida alimentară şi procentele cu care s-au majorat preţurile la produsele alimentare sub guvernarea USL.

"Mâncăm mai scump sub guvernarea USL. Niciun leu în plus la salariul mediu net al românilor sub USL", era mesajul inscripţionat pe banner. După amplasarea bannerului a venit pe hol deputatul PDL Andreea Paul, care a ţinut în faţa camerelor de luat vederi o miniconferinţă de presă pe subiectul majorării preţurilor la produsele alimentare. Ulterior, ea a venit şi cu două coşuri de alimente pe care erau inscipţionate majorările de preţ, pe care le-a dus în sala de plen, la prezidiu. Andreea Paul a luat cuvântul şi în debutul şedinţei de plen, acuzând, pe un ton ridicat, faptul că preţurile s-au majorat foarte mult, creşterile fiind de 12% pentru lactate, legume - 40%, fructe - 5%, grâu şi pâine - 40%, cartof - 82%. Preşedintele de şedinţă, social-democratul Viorel Hrebenciuc, a tratat în mod ironic demersul Andreei Paul, el întrebând-o pe aceasta, după ce a luat cuvântul de la tribuna Camerei Deputaţilor: "V-aţi uşurat, doamnă?".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
stoica, acum 4056 zile, 11 ore, 34 minute, 4 secunde
un nesimtit, este unul din cei care au facut numai rau romaniei un sforar nenorocit.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.