Național

Mozaic ştiri naţionale :Klaus Iohannis nu vrea să fie ministru

Ziarul de Vrancea
4 apr 2013 527 vizualizări
Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a dezminţit ieri zvonurile potrivit cărora ar urma să ajungă ministru, spunând că nu doreşte să preia niciun minister.

 "Nu am discutat aşa ceva. Nu îmi doresc", a clarificat Klaus Iohannis. El a afirmat, în glumă, că "atâta se vehiculează până preia unul" dintre ministere.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, afirma, imediat după venirea lui Klaus Iohannis la liberali, că este o "copilărie" interpretarea potrivit căreia l-ar fi adus în partid pentru a-l pregăti pentru funcţia de prim-ministru.

Consulul onorific al Iordaniei, reţinut pentru contrabandă cu ţigări

Consulul onorific de la Consulatul Onorific al Iordaniei la Braşov, Dahabreh Raed, a fost reţinut de procurorii DIICOT, care vor cere Tribunalului Braşov arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile. El este suspectat că a sprijinit o grupare de contrabandă cu ţigări condusă de un cetăţean moldovean, care a pus în funcţiune două fabrici clandestine de ţigări, în Braşov şi la Mizil.
Anchetatorii au stabilit că gruparea era condusă de Veaceslav Hariton, cetăţean moldovean, care a organizat aducerea în România a unor utilaje specifice pentru fabricarea şi ambalarea ţigaretelor, a materiilor prime necesare, respectiv tutun vrac şi foiţe de ţigarete, a forţei de muncă, în special cetăţeni moldoveni cu o condiţie materială modestă şi a înfiinţat în diverse locuri linii ilegale de producţie a ţigaretelor contrafăcute. Ţigările erau comercializate pe întreg teritoriul României, prejudiciul produs de gruparea infracţională fiind estimat la 825.000 de lei.



Fată de 16 ani, însărcinată, înjunghiată de iubitul ei

O fată de 16 ani din judeţul Iaşi, însărcinată, a fost înjunghiată cu un cuţit, ieri dimineaţă, în gât şi în piept, de iubitul ei. Fata, din localitatea ieşeană Perieni, locuia împreună cu prietenul ei, cu 20 de ani mai în vârstă. Ieri între cei doi a izbucnit un conflict, iar tânăra l-a anunţat că vrea să pună capăt relaţiei. De asemenea, potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, fata, care este însărcinată, i-ar fi spus bărbatului că nu vrea să păstreze nici copilul. Bărbatul a înjunghiat-o în gât şi în piept, provocându-i mai multe plăgi. Ulterior, acesta s-a înjunghiat cu acelaşi cuţit. Tânăra a fost transportată în stare gravă la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, iar, potrivit medicilor, aceasta are mai multe tăieturi adânci, dar se află în afara oricărui pericol. La acelaşi spital a fost adus şi bărbatul. Rudele tinerei susţin că nu este pentru prima dată când fata a fost agresată de bărbat.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.