Național

MRU, aproape de o candidatură la Arad

Ziarul de Vrancea
4 oct 2012 5468 vizualizări
Fostul premier nu şi-a anunţat încă oficial opţiunea, dar surse politice susţin că decizia a fost deja luată

Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Forţei Civice, figurează pe lista candidaţilor pentru colegiul senatorial din municipiu Arad, scrie pesurse.ro. Echipa de campanie va fi coordonată de Gheorghe Seculici, Gheorghe Falcă şi Nicolae Ioţcu.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga declarase, miercuri seara, că Mihai Răzvan Ungureanu are mai multe opţiuni cu privire la colegiul unde va candida, una dintre opţiuni fiind Aradul, susţinând că "inerentele probleme privind suprapunerea candidaturilor în ARD vor fi clarificate într-un Colegiu Director". "Domnul Ungureanu încă nu a decis unde va candida. Are mai multe opţiuni, oricum până vineri le vom stabili. Domnul Ungureanu nu mi-a spus că va candida la Arad. Nu s-a hotărât, încă, are mai multe variante şi domnia sa", a menţionat Vasile Blaga.

Conducerea PDL Arad i-a trimis lui Ungureanu o scrisoare oficială prin care îl invită să candideze la ei. Potrivit unor surse, răspunsul nu a venit încă, dar surse democrat-liberale susţin că totul este doar o simplă formalitate.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
halal, acum 4243 zile, 38 minute, 3 secunde
Buna foto cu mana pe inima ca populatia din Romania a servit-o cu o mana pe p_ _ a si cu una pe un pahar de bautura scumpa de 10mld. de lei cumparata pe banii nostrii.
cocos, acum 4243 zile, 41 minute, 7 secunde
Nici daca se prezinta toti turnatorii vechi si actuali de la secu nu prinde nici 0,1% din voturi, pacat ca este baiat din tanara generatie dar a fost racolat de pe bancile scolii si are vechime in citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.