Național

Judecătoare, reţinută pentru corupere sexuală

Ziarul de Vrancea
14 iun 2012 993 vizualizări
Judecătoarea Carmen Mladen de la Secţia civilă a Curţii de Apel Craiova a fost reţinută miercuri seară de procurorii DNA, alături Ionel Stoian.

Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, magistratul a primit 5.000 de euro de la o persoană pe care o şantaja din 28 mai, împreună cu Ionel Stoian, căreia i-a spus că va face publice fapte compromiţătoare dacă nu primeşte banii. În perioada 28 mai - 12 iunie, cei doi "au constrâns, în mod repetat, o persoană denunţătoare, parte vătămată în cauză, să le remită sume de bani, sub ameninţarea că vor da în vileag fapte presupus compromiţătoare pentru respectiva persoană", au precizat procurorii.
Potrivit unor surse judiciare, Carmen Mladen este acuzată că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu oameni de afaceri, despre care avea cunoştinţă că sunt căsătoriţi. Ulterior, judecătoarea le pretindea acestora sume de bani sau foloase, pentru a nu divulga detalii de natură să afecteze căsniciile lor. Carmen Mladen a candidat în ianuarie şi, ulterior, în august 2011 pentru un post de judecător la Secţia comercială a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. ICCJ a formulat în august 2011 atunci aviz negativ în cazul judecătoarei Mladen. De altfel, ea a fost în 2006 în atenţia CSM, după ce a apărut într-o fotografie în timp ce cobora din maşina unui bărbat ce urma să aibă un proces. Presa locală relata la acea vreme că judecătoarea a fost surprinsă în momentul în care cobora din maşina lui Ilie Ion. Controversa a apărut în momentul în care s-a aflat că judecătoarea ar fi urmat să dea o decizie într-un dosar în care respectivul bărbat era parte. Carmen Mladen a fost atunci verificată de către Consiliul Superior al Magistraturii, care a constatat că judecătoarea nu a săvârşit nicio abatere sau ilegalitate. Bărbatul care a fost implicat la acea dată în scandal a negat şi neagă şi acum vreo implicare alături de magistrat şi consideră că toate lucrurile care s-au spus la acea vremea au fost false.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
gelula, acum 4351 zile, 16 ore, 45 minute, 58 secunde
Nu era curva dar era curdefier,adica judecatoarea de la sectia civila cu nume de cod, carmencurdefier.
neverlandd, acum 4351 zile, 21 ore, 8 minute, 5 secunde
deci...e curva sau nu ? daca e curva si cerea apoi bani , inseamna ca e prostituata. daca ameninta ca sufla vreo vorba pentru a distruge vreo casnicie a unuia, inseamna ca santaja. deci pana acum 2 citeste integral
boby morcov, acum 4351 zile, 23 ore, 37 minute, 14 secunde
'' Cu foamea-n mate,zdreanta face boroboate ''
onan, acum 4352 zile, 1 ora, 3 minute, 24 secunde
Ma surprinde activitatea ei infractionala deoarece dupa privire si zambet dovedeste o mare nesiguranta sexuala si nu stiu unde sa ma situez cu comentariu !Fara ca sa ma exprim vulgar,incerc sa-i citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.