Național

PDL îi cere lui Ponta să îl demită pe Mircea Diaconu

Ziarul de Vrancea
1 iun 2012 547 vizualizări
PDL îi solicită premierului Victor Ponta să îl demită pe ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a declarat, vineri, europarlamentarul PDL Cristian Preda. "PDL solicită primului-ministru demiterea ministrului Culturii pentru că ministrul în funcţie a aflat ieri că va fi extinsă ancheta penală în ceea ce-l priveşte

PDL solicită primului-ministru să-l demită pe ministrul Culturii, astfel încât să nu mai avem o echipă asupra căruia să planeze suspiciuni", a precizat Cristian Preda. El a arătat că legea este lege pentru toată lumea şi a menţionat faptul că la nivelul Guvernului a existat o problemă de "construcţie" prin faptul că există deja un număr de miniştri care au fost demişi din cauza unor acuzaţii. Cristian Preda a vorbit despre "numirile problematice" din Guvern, arătând că presa a evocat numirea unor fini ai lui Victor Ponta în diverse funcţii. "Presa a evocat ieri numirea domnului Claudiu Preoteasa, un fin al primului-ministru, iar la Ministerul de Externe domnul Cazanciuc a fost reconfirmat ca secretar general, care se află în aceeaşi generaţie cu domnul prim-ministru. Cred că într-o situaţie de criză nu e vreme pentru personalizarea relaţiilor, pentru a crea posturi şi cumetrii politice", a adăugat Preda. El a apreciat că "singura persoană pe care nu o cunoaşte" Victor Ponta este Adrian Grăjdan, fostul şef al ISC. "Cerem în mod explicit să ne spună adevărul domnul Ponta, şi anume cine l-a recomandat pe domnul Grăjdan. Vrem tot adevărul despre această istorie. Deci, vrem să-l demită pe ministrul Culturii şi să ne spună tot adevărul despre Grăjdan", a adăugat Cristian Preda.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.