Național

Doar 1,6 milioane de lei pentru sinistratii din Calarasi

Iulia Crețu
15 mai 2006 733 vizualizări
Cortul pentru colectarea de ajutoare pentru sinistratii de la Dunare, amplasat in Piata Unirii de Primaria Focsani si Filiala de Cruce Rosie, nu prea i-a impresionat pe locuitorii urbei noastre, cei care au fost atit de aproape de suferinta vrincenilor carora Siretul le-a distrus anul trecut toata munca de o viata

Desi cortul este amplasat de la inceputul lunii mai, pina acum doar 40 de persoane au auzit strigatul de ajutor lansat de semenii din sudul Romaniei. Acestia au contribuit cu haine, incaltaminte, detergenti, alimente neperisabile, dar si cu bani pentru alinarea durerii oamenilor inundati de Dunare. Campania de colectare a ajutoarelor continua, autoritatile locale facind apel la oameni pentru a oferi o speranta de mai bine semenilor. Programul de colectare a ajutoarelor este zilnic, intre orele 10.00-8.00. "Oamenii trec, mai intreaba ce ar trebui sa aduca. Multi trec la biserica si se opresc si la noi. Pina acum mai mult cei din patura saraca au adus cite ceva, ei au raspuns la apelul nostru. Avem 40 de donatori care au adus de la imbracaminte si incaltaminte de buna calitate si pina la bani. De la inceputul campaniei am strins 165 RON (1,6 milioane lei vechi). Noi ii asteptam in continuare pe toti cei care vor sa dea o speranta sinistratilor din Calarasi. Noi vom fi la cort pina la sfirsitul lunii", ne-a declarat Petrea Ostafie, inspector in cadrul Primariei Focsani. Vrincenii sint rugati sa demonstreze ca nu sint indiferenti la suferinta. Mobilizarea exemplara din 2005 trebuie reluata.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.