Național

Hoţi romani, daţi în vileag din cauza mirosului

Ziarul de Vrancea
13 ian 2012 748 vizualizări
Un miros neplăcut şi puternic a dat de gol un grup de imigranţi din Ungaria şi România, suspectat de comiterea unui furt în Austria.

 Poliţiştii au devenit bănuitori după ce au oprit joi, la Nickelsdorf, vehiculul în care se aflau cei trei bărbaţi. Aceştia au devenit suspecţi nu doar din cauza mirosului neplăcut, ci şi pentru că arătau a fi murdari. Poliţia a găsit în camioneta cu care se deplasau patru anvelope de tractor, un ax de tractor şi un utilaj de siloz, în valoare de aproximativ 9.000 de euro. Bărbaţii, a căror identitate nu este precizată, au făcut declaraţii contradictorii cu privire la originea părţilor mecanice murdare şi nu au putut dovedi că sînt proprietarii lor. Ei au fost arestaţi, iar ulterior interogaţi în legătură cu un jaf care a avut loc la St Peter an der Au. Suspecţii, cu vîrste între 29 şi 45 de ani, au devenit mai cooperanţi în timpul interogatoriului. "Ei au arătat că au muncit acolo (St Peter an der Au), dar nu au fost plătiţi de către fermier şi de aceea au luat părţile mecanice cu ei", a anunţat poliţia. Imigranţii au mai declarat că ferma la care au muncit le datorează fiecăruia câte 3.500 de euro. De asemenea, aceştia le-au declarat poliţiştilor că au fost nevoiţi să doarmă într-o cameră neîncălzită şi au trăit în condiţii insalubre.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.