Național

Basescu despre "revopsirea" PDL: Nu pacaliti pe nimeni

Ziarul de Vrancea
4 sep 2011 642 vizualizări
Presedintele a criticat, fara sa nominalizeze, si lasitatea unor lideri democrat-liberali care genereaza "tergiversari paguboase pentru România"

Presedintele Basescu le-a spus ieri participantilor la scoala de vara a tineretului PDL, ca nu vor "pacali" pe nimeni cu "o simpla rebranduire", facind aluzie la posibila schimbare a culorii de pe insemnele partidului.
"Dincolo de a va revopsi, dincolo de a va rebrandui, cel mai puternic argument este ceea ce le propuneti românilor. Eu nu cred ca o simpla rebranduire va face oamenii sa spuna «nu mai e PDL, e altul». Nu pacaliti pe nimeni!", le-a spus Traian Basescu democrat-liberalilor. El a adaugat ca PDL trebuie sa aiba curajul sa le spuna oamenilor ceea ce se întimpla, de exemplu ca nu pot fi marite pensii sau salarii si din ce motive.
Presedintele nu s-a abtinut nici sa critice PDL, declarind ca formatiunea genereaza "tergiversari paguboase pentru România". Basescu a inclus în categoria tergiversarilor proiectul exploatarii miniere de la Rosia Montana si privatizarea Rompetrol. "PDL genereaza astfel de tergiversari paguboase pentru România. Oamenii politici sint cei care îsi asuma responsabilitati. Nu ajungi în functii ca sa spui «Ce ne face presa!»", a declarat Traian Basescu. El a adaugat ca rolul presei este de a fi nemultumita si a arata atunci cind gresesti, "pentru ca de aia e ciinele".

Voinescu: "Din nou Basescu a avut cel mai bun discurs; constat cu bucurie, dar si cu tristete"

Vicepresedintele PDL Sever Voinescu a declarat ieri ca discursul presedintelui Traian Basescu la scoala de vara a OTPDL a fost cel mai bun dintre toate discursurile liderilor prezenti, aratind ca a constatat acest lucru cu bucurie, dar si cu tristete. "La sfirsitul acestei scoli de vara a PDL am putut constata de departe, deoarece nu am putut participa, ca dintre toate discursurile liderilor politici prezenti, din nou dicursul lui Traian Basescu a fost cel mai bun. Constat asta cu bucurie, pentru ca sint un sustinator al lui Traian Basescu, dar si cu tristete, pentru ca sint foarte preocupat de viitorul PDL", a precizat Voinescu.


X


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.