Național

Un angajat al unei firme din Galati a murit strivit de un motocompactor condus de un coleg baut

Ziarul de Vrancea
24 aug 2011 808 vizualizări
Un angajat în virsta de 23 de ani al unei firme din Galati care executa lucrari de asfaltare în localitatea calaraseana Drajna pe DN 3 a murit dupa ce corpul i-a fost calcat si zdrobit în totalitate de un utilaj motocompactor, condus de un coleg de-al sau, aflat sub influenta bauturilor alcoolice

Potrivit purtatorului de cuvint al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Calarasi, Ovidiu Tataranu, moartea a survenit instantaneu. "Este vorba de un tinar de 23 de ani, O Nicolae, care lucra la o firma de asfaltare din Galati, iar accidentul a avut loc pe DN 3 A în localitatea Drajna. Omul a fost calcat de un motocompactor pe toata suprafata corpului si nu a mai putut fi salvat", a declarat Tataranu. Politistii deplasati la fata locului au constatat ca barbatul care a manevrat compactorul mirosea a alcool, astfel ca l-au verificat cu aparatul etilotest. "A fost verificat cu aparatul etilotest, acesta aratind o alcoolemie de 0,53 miligrame per litru alcool pur în aerul expirata, iar ulterior a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi pentru recoltarea de probe biologice", a declarat subinspectorul Valentin Buzatu, de la Politia Rutiera Calarasi.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.