Național

Au atins cu o schela linii de inalta tensiune si au murit electrocutati

Ziarul de Vrancea
5 aug 2011 892 vizualizări
Doi muncitori angajati la o firma de constructii din orasul aradean Pecica au murit, vineri, electrocutati, dupa ce au atins cu o schela metalica, pe care încercau sa o mute, liniile de înalta tensiune

Incidentul a avut loc în timp ce muncitorii zugraveau peretii exteriori ai unei hale industriale din Pecica.  Acestia au mutat o schela metalica, înalta de noua metri, si au atins cu ea firele de înalta tensiune din zona. Potrivit comisarului-sef stefan Moldovan, de la Politia Judeteana Arad, cei doi muncitori, angajati la o firma de constructii, nu s-au asigurat cind au mutat schela metalica si au atins firele de înalta tensiune, fiind electrocutati. La fata locului s-a desplasat un echipaj SMURD, iar medicii au facut, timp de 40 de minute, manevre de resuscitare, însa fara succes. Potrivit sursei citate, victimele accidentului de munca aveau 23, respectiv 42 de ani. Accidentul este cercetat atit de politistii criminalisti, cit si de o echipa de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Arad.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.