Național

Idila la aterizare: "Mi-e dor de tine, ti-a facut mama ta gogosi?"

Ziarul de Vrancea
5 aug 2011 1032 vizualizări
Discutie intre un pilot si o controloare de trafic, care suprinde o relatie mai mult decit profesionala intre cei doi, a intrat in posesia presei

În cabina pilotilor sau în turnul de control atmosfera e uneori prea relaxata. O noua poveste cu piloti si controlori de trafic iese la iveala. "Mi-e dor de tine!", "Si, mie!", este discutia între un pilot al Wizz Air si o controloare de trafic de pe Aeroportul Cluj Napoca, în momentul în care avionul se apropia de pista de aterizare. Libertatea a intrat în posesia unei înregistrari, publice, a discutiilor dintre pilot si controlorii Romatsa, din turnul de control, de la Cluj. Dupa ce au facut un schimb de replici privind aterizarea, folosind frazeologia standard, discutia dintre pilot si controlor, o femeie numita Dana, se relaxeaza. Dialogul dintre cei doi este purtat predominant in limba engleza, dar in fraze isi fac loc si cuvinte in limba romana:
Pilot Wizz Air: "Buna, Dana!"
Controlor Romatsa: "Buna!"
PWZZ: "Ce faci?"
CR: "Bine! De ce nu ai ajuns la întilnire?"
PWZZ: "Data viitoare! Am fost la Budapesta, promit! Mi-e dor de tine!"
CR: "Si mie!"
PWZZ: "Ti-a facut mama ta gogosi?"
CR: "Da, face des"
PWZZ: "În regula, data viitoare voi fi acolo!"
Reprezentantii Romatsa au promis o ancheta in acest caz. "Am luat la cunostinta informarea dumneavoastra privind discutia purtata de catre o controloare de trafic aerian din turnul de control de pe aeroportul din Cluj si pilotul unei curse Wizz Air, pe frecventa de approach. În momentul de fata, nu ne putem exprima un punct de vedere pina nu se analizeaza situatia de catre expertii Romatsa", au declarat oficialii.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.