Național

Cristina Verona si mama sa bausera lapte cu vodca

Ziarul de Vrancea
2 aug 2011 1080 vizualizări
Surse din cadrul Institului de Medicina Legala (IML) afirma despre Cristina Verona si mama ei ca în noaptea crimei s-au îmbatat cu lapte si vodca, cocteil cunoscut sub numele de White Russian.

În plus, alcoolemia Cristinei Verona nu este cea declarata oficial în urma cu citeva zile. Mai precis, alcoolemiile mamei si fiicei au fost, nu se stie din ce motiv, inversate, cea a Cristinei Verona fiind de 2,3 g la mie, iar cea a mamei ei de 0,85 g la mie, scrie ziarulring.ro. "Dosarul este înca în lucru. Era chiar ciudat ca persoana acuzata de omor, criminala adica, sa fie mai putin beata decit victima sa. Nu stiu daca de la doctorul Curca sau de la altcineva au rasuflat acele date care, se pare, ca sint pe invers", arata sursele citate. Pe de alta parte, o alta sursa din rindul criminalistilor, spune ca ar putea fi luata în calcul si ipoteza ca jurnalista i-ar fi dat mamei sale sa bea votca stinsa în lapte. "În casa din Primaverii 43 s-au gasit sticle cu alcool si recipiente cu lapte. Erau pahare cu lapte, unele chiar sparte, pe jos. Puteau sa amestece alcoolul cu lapte. Unele persoane chiar consuma frecvent acest tip de cocteil", spune criminalistul.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.