Național

Solista de muzica populara, gasita moarta in casa

Ziarul de Vrancea
2 aug 2011 1033 vizualizări
Cintareata de muzica populara Viorica Ciotoi în virsta de 41 de ani a fost gasita moarta în locuinta sa din Botosani.

Purtatorul de cuvint al Politiei Botosani, Daniela Darea, a declarat ca femeia a fost gasita moarta de catre sotul sau, duminica dupa-amiaza, acesta sunind la numarul de urgenta 112 pentru a solicita interventia unei ambulante. Potrivit sursei citate, în locuinta cintaretei se mai aflau si cei doi copii ai acesteia, un baietel de un si o fetita de trei ani. Medicii sositi la fata locului au gasit-o pe cintareata în stop cardio-respirator si au încercat sa o resusciteze timp de aproximativ 45 de minute, însa fara nici un rezultat. Potrivit anchetatorilor, nu exista suspiciuni cu privire la "comiterea unei fapte penale" în acest caz. "În urma examinarii cadavrului nu au fost gasite urme de violenta. Nu avem suspiciuni în legatura cu comiterea unei fapte penale, însa am dispus efectuarea necropsiei pentru a stabili cauzele care au dus la deces. si în functie de concluziile medico-legale vom continua ancheta", a spus Darea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.