Național

Ancheta la Cluj, dupa ce un prezervativ s-a rupt in timpul folosirii

Ziarul de Vrancea
1 aug 2011 1895 vizualizări
Un clujean a reclamat la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj faptul ca i s-a rupt un prezervativ în timpul folosirii, astfel încit a fost nevoit sa cumpere medicamente care împiedica aparitia sarcinii.



Potrivit sesizarii, reclamantul a cerut CJPC Cluj luarea unor masuri pentru a fi evitate pe viitor astfel de sitautii. "As vrea sa depun o reclamatie cu privire la un produs care se vinde pe piata din Cluj, prezervativele «Ops Playsafe». În urma achizitionarii acestui produs dintr-un market, în timpul utilizarii, produsul s-a rupt, încalcind astfel siguranta folosirii prezervativului înscrisa si pe ambalaj. Acest fapt a dus la achizitionarea cit mai rapida a unor medicamente care împiedica aparitia unei sarcini. As dori sa se ia masuri pentru a evita eventualele accidente si în cazul altor persoane", se arata în documentul citat. Directorul CJPC Cluj, Mircea Radu, a declarat ieri ca va fi facut un control în privinta marcii respective de prezervative. "Vom da curs sesizarii si vom realiza o actiune de control a marcii respective de prezervative, în sensul ca vom verifica eticheta. Mai multe nu putem face, nu vom putea testa produsul", a spus Radu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.