Național

Conservatorii ii strica pofta de mincare liberalului Orban

Ziarul de Vrancea
28 ian 2011 469 vizualizări
Deputatul PNL Ludovic Orban considera, într-un interviu acordat Europa FM, ca preconizata alianta a PNL cu PSD coincide cu deplasarea formatiunii liberale catre stinga, el subliniind ca, astfel, se face un mare serviciu chiar PDL, despre care afirma ca este "prabusit" în optiunile electoratului

"îmi pun serioase intrebari legate de proiectul actualei conduceri a PNL. Ce rost are sa se uneasca doua forte politice cind adversarul lor este prabusit? Se face un urias serviciu Partidului Democrat cind reprezentantul autentic al polului de dreapta se duce spre stinga", a afirmat Orban. El a argumentat ca, in prezent, PNL se afla pe un trend ascendent in increderea electoratului, in timp ce presedintele liberal Crin Antonescu este politicianul care beneficiaza de cea mai mare incredere, astfel incit partidul poate miza deja pe un scor electoral de 25%. El a subliniat, totodata, si faptul ca ultimele alegeri prezidentiale au demonstrat ca in rindul votantilor PNL exista un mare grad de respingere a PSD.

Deputatul liberal a criticat, de asemenea, si recent incheiata alianta dintre PNL si PC, sustinind ca aceasta a fost exclusiv decizia conducerii PNL, fara sa fie precedata de vreo dezbatere in partid. "în timp ce ma uitam la televizor linistit, am aflat ca presedintele PNL a hotarit alianta cu PC. Mi-a stricat pofta de mincare si m-a facut sa ma simt extrem de rau. Un partid care nu este validat de electorat nu poti sa-l faci sa traiasca cu respiratie artificiala", a spus Orban.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.