Național

Problemele cardiace ale lui SOV, confirmate de un ginecolog

Ziarul de Vrancea
19 dec 2010 362 vizualizări
n Vintu a solicitat vineri instantei dreptul de a parasi tara, invocind necesitatea unui tratament urgent in strainatate n el si-a "probat" problemele cardiace cu un document semnat de un medic ginecolog

Magistratul care judeca dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu a cerut lamuriri, vineri, in legatura cu un bilet medical, depus anterior la dosar, care ar proveni de o clinica vieneza unde sint tratate probleme cardiologice, dar care este semnat de un ginecolog. Judecatorul Camelia Bogdan a spus ca nu intelege de ce un act medical nu este semnat de un cardiolog. Sorin Ovidiu Vintu a precizat ca s-a operat in urma cu trei ani la clinica medicala respectiva, interventia chirurgicala fiind facuta de specialistul acestei clinici, un profesor universitar in cardiologie care de altfel si-a dat acceptul cu privire la aceasta recomandare semnata de seful clinicii. Mai precis, Vintu a aratat ca recomandarea a fost facuta in mod efectiv de cardiologul sau si doar documentul redactat a fost semnat de seful clinicii care este ginecolog. Judecatorul nu s-a aratat convins de aceste precizari si a cerut ca pina la termenul din 7 ianuarie 2011 apararea omului de afaceri sa depuna documentul in original, redactat in limba engleza. Pe 12 octombrie, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul instantei supreme l-au trimis in judecata pe Sorin Ovidiu Vintu pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru prabusirea FNI.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.