Național

Udrea a identificat dusmanii PDL: televiziunile

Ziarul de Vrancea
13 dec 2010 413 vizualizări
Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat simbata ca nu PSD si PNL reprezinta opozitia pentru democrat-liberali, ci televiziunile care critica partidul si Guvernul

Ea a spus, la reuniunea organizatiei PDL Ilfov, ca PSD si PNL pot fi ignorate ca partide de opozitie. Udrea a precizat ca opozitia o reprezinta, pentru PDL, televiziunile. "Nu PDL si PSD ne incurca pe noi, ci televizoarele", a spus Udrea. "Stim ca avem o batalie de dus cu televizorul. Pe noi nu PSD si PNL ne incurca. Ei sint de ignorat - doua partide fara proiecte, fara solutii, doua partide care se cearta in continuu intre ele, dar sa le tina Domnul asa. Nu PSD si PNL fac opozitie PDL, ci cele doua televiziuni. De aceea cred ca e foarte important ca ceea ce facem noi sa se stie, cite lucruri bune face acest Guvern si cite lucruri bune face acest partid prin toti cei care il reprezinta si in teritoriu. Este pacat de aceasta munca daca nu sintem in stare sa le spunem romanilor ca pentru prima data exista o guvernare care face ceea ce trebuie", a declarat Udrea.

Udrea a mai spus ca partidul trebuie sa comunice mai bine realizarile actualei puteri. "Este pacat de munca acestui partid", a spus Udrea, mentionind ca intreaga tara este un santier, fie ca este vorba despre constructia de autostrazi, fie de refacerea unor drumuri existente.

Ea i-a criticat pe cei din PDL care critica partidul, mentionind ca nu este de acord cu afirmatiile potrivit carora formatiunea este clientelara si corupta.

Dupa ce a vorbit la prezidiul adunarii, Udrea s-a dezechilibrat in timp ce cobora scarile de la tribuna, s-a clatinat citiva pasi, in viteza, apoi s-a proptit intr-un perete, pentru a nu cadea. Udrea a ris de incident, fiind ajutata sa mearga mai departe de catre candidatul la sefia filialei din Ilfov, Cristache Radulescu.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.