Național

Emil Boc, un premier cu personalitate?

Ziarul de Vrancea
13 dec 2010 411 vizualizări
Primul-ministru sustine ca nu primeste "comenzi" din partea lui Traian Basescu în ceea ce priveste activitatea Guvernului n mai mult, ar fi avut si pozitii diferite fata de acesta pe o serie de teme

Solicitat, la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata de ProTV, sa comenteze faptul ca exista o discutie de care nu reuseste sa scape, si anume ca de cind a fost numit premier este oarecum omul pe care l-ar dirija din umbra Traian Basescu si intrebat in ce relatie este cu presedintele si daca primeste ordine din partea acestuia, seful Guvernului a raspuns negativ.

"Nici poveste. Este o relatie institutionala, corecta, bazata pe un parteneriat in interesul Romaniei. Am avut multe pozitii diferite, dar in urma discutiilor, a negocierilor si a analizelor pe care le-am facut impreuna cu ceilalti, am luat dupa aceea o decizie in comun. Dar, prin faptul ca nu ne certam, asta nu inseamna ca noi nu avem discutii pe solutiile pe care le promovam", a spus Boc. întrebat in continuare daca Basescu ii comanda in cazul unei decizii, premierul a raspuns din nou negativ, adaugind ca, "spre surprinderea unora", nu este in stilul presedintelui un astfel de gen de abordare, respectiv de comanda. "Nici intr-un caz, nu a fost vorba niciodata de comanda. Acest lucru pot sa il spun clar si raspicat. Nu este, si probabil ca veti fi si dumneavostra surprinsi, nu este in stilul presedintelui genul acesta de abordare, de a comanda. întotdeauna discuta alternative, solutii, are un punct de vedere, dar daca reusesti sa-i oferi contraargumente, intotdeauna gaseste solutia cea mai buna impreuna cu partenerii cu care discuta. Deci, un gen de relatie de acest fel avem in abordarea problemelor importante ale tarii", a spus Boc.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.