Național

Se largeste falia dintre PSD si PNL?

Ziarul de Vrancea
9 nov 2010 789 vizualizări
Fostul premier Adrian Nastase l-a invitat pe liderul PNL Crin Antonescu la o sedinta a conducerii PSD pentru a vedea cum functioneaza partidul n "nu sint comunist", a reactionat dur liberalul

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat ieri ca Antonescu greseste "atacind in permanenta" PSD. "Credeam ca putem sa construim o opozitie unita si ca tinta noastra este Traian Basescu si PDL. Nu stiu ce fel de calcule, de strategii are Crin Antonescu, poate o sa le intelegem in perioada urmatoare. Oricum, noi nu vom intra in jocul acesta. Credem in continuare ca PSD si PNL au un obiectiv comun pe care trebuie sa il urmareasca mai departe si de aceea nu cred ca este cazul sa intram in acest joc al declaratiilor pentru ca nu vrem sa ne transformam intr-un partid de televizor", a afirmat el. Nastase a spus ca ar putea sa il invite pe Antonescu la una dintre sedintele conducerii PSD. "Poate ca o sa il invitam o data la o sedinta a noastra de Birou Permanent National, sa ne spuna exact ce face PSD si cum actioneaza el", a mai afirmat Nastase.


Antonescu: "Asta e viziunea PNL despre cele petrecute in trecut"


în replica, presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri ca nu va onora invitatia lui Nastase. "Eu la BPN-ul PSD nu ma duc, pentru ca nu sint comunist si nu vreau sa fac bine cu forta cuiva. Nu vad de ce PSD este surprins, nu e prima data cind spun anumite lucruri, si asta e vizunea PNL despre cele petrecute in trecut", a spus Antonescu. El a admis ca PNL si PSD au in acest moment un dusman comun, respectiv PDL, impotriva caruia cele doua formatiuni s-au aliat si se vor mai alia, probabil cu ocazia dezbaterii Legii bugetului de stat. "Daca PSD crede, dupa un tipic pe care, eu, care am studiat putina istorie il cunosc, dar nu vreau sa il mai calific, crede ca in acest moment, pentru ca avem niste obiective comune, inseamna ca stergem cu buretele toata istoria, sau o falsificam, sau nu invatam nimic din ea, se inseala", a spus Antonescu. Presedintele PNL declarase vineri, la reuniunea Ligii Alesilor Locali, ca Traian Basescu a fost adus la putere de catre PSD, respectiv de "lacomia, clientela, hotia si demagogia" regimului Iliescu-Nastase.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.