Național

PSD: Ofer post de premier, cer la schimb ministri de Interne si Finante

Ziarul de Vrancea
21 oct 2010 472 vizualizări
PSD ar putea accepta, în cazul în care va negocia cu PNL formarea unui guvern de criza, un premier independent sau tehnocrat, cu conditia de a detine Internele si Finantele, sustin surse din partid. Sursele citate au aratat ca PSD nu vizeaza functia de prim-ministru, atit din calcule politice, legate de expunerea mediatica si erodare electorala, cit si din cauza ca nu exista, între liderii social-democrati, un candidat de prim-ministru care sa fie acceptat si de PNL

în ipoteza unui guvern PSD-PNL, aceleasi surse au mai aratat ca PSD va insista, in schimb, pentru Ministerul Administratiei si Internelor, pentru care secretarul general Liviu Dragnea pare a fi candidatul ideal, precum si pentru Ministerul Finantelor, functie pentru care ar fi vizat viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, fost ministru de Finante in Guvernul Vacaroiu. Motiunea de cenzura intitulata "Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara", initiata de opozitie, a fost prezentata ieri in plenul reunit al Parlamentului. Textul motiunii va fi dezbatut si votat pe 27 octombrie, pentru adoptarea documentului fiind necesare 236 de voturi favorabile.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.