Național

Teo Trandafir, vinovata pentru ca a imbratisat un deputat din PSD

Ziarul de Vrancea
14 oct 2010 574 vizualizări
A fost o intimplare "geografica", a explicat fosta vedeta TV

Deputatul PDL Teo Trandafir a declarat ieri ca i se par indeptatite afirmatiile secretarului general Vasile Blaga potrivit carora ea ar fi trebuit eliminata din partid in 24 de ore dupa ce s-a imbratisat cu social-democrata Aura Vasile. "Declaratiile mi se par, din punctul dumnealui (lui Vasile Blaga - n.r.) de vedere, perfect indreptatite. îmbratisarea cu doamna Aura Vasile a fost o intimplare pentru ca, geografic vorbind, eu trebuia sa ies printr-o parte unde era opozitia. în momentul in care vine cineva la tine sa te imbratiseze nu poti sa-l impingi, e urit. Eu am considerat ca este politicos sa raspund cu prietenie la un gest de prietenie si se pare ca am gresit. Nu mi se par, insa, declaratii foarte grave atita vreme cit implicatiile ulterioare au fost care au fost. Nu aveam de unde sa le stiu atunci", a spus Teo Trandafir. Ea a aratat, in legatura cu sanctionarea sa de catre partid pentru acest gest, ca inca este membru al PDL, ca a fost "mustrata cu blindete" si ca nu depinde de ea daca va ramine in continuare membru al partidului. întrebata daca va vota urmatoarea motiune de cenzura, Teo Trandafir a spus ca nu se poate pronunta inca cu privire la acest vot. "Hai sa ajungem la podul respectiv si il traversam la momentul cu pricina", a adaugat Teo Trandafir.

Blaga a declarat, marti seara, la B1TV ca Teo Trandafir ar fi trebuit eliminata din partid, in 24 de ore, dupa ce s-a imbratisat cu social-democrata Aura Vasile. Teo Trandafir a votat, in iunie, la vedere, pentru motiunea de cenzura, fiind imbratisata apoi de deputatul PSD Aura Vasile.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.