Național

Panselute portocalii in locul craitelor galbene

Ziarul de Vrancea
13 oct 2010 436 vizualizări
Angajatii Primariei Sectorului 1 au plantat, marti, panselute portocalii în locul craitelor galbene din fata Palatului Victoria, florile înlocuite fiind cele pe care primaria de sector le-a plantat în ultimii ani în fata sediului Guvernului, începănd cu mandatul fostului premier liberal Tariceanu

Cetatenii care au trecut in ultimii ani prin fata Guvernului puteau admira pana marti ronduri de flori alcatuite din craite de culoare galben, pe care premierul Boc le-a mostenit de la guvernarea Tariceanu. Primaria Sectorului 1, condusa de liberalul Andrei Chiliman, avea grija sa le ude zilnic, iar atunci cand se ofileau sa le schimbe cu alte flori galbene, culoarea folosita in insemnele Partidului National Liberal. Odata cu racirea vremii, craitele s-au vestejit, iar mai multi angajati ai Primariei Sectorului 1 au inlocuit, marti, craitele cu panselute portocalii, culoare utilizata de Partidul Democrat Liberal, al carui lider este seful Guvernului, Emil Boc.

Unii trecatori au observat culoarea noilor flori si au glumit pe seama acestora, remarcand ca in fata Guvernului au fost sadite "pedelite".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.