Național

Blaga se gindeste la sefia PDL

Ziarul de Vrancea
13 oct 2010 433 vizualizări
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat ieri la interviurile "Găndul", ca, în mod sigur, la viitorul Congres va candida pentru o functie în partid. El a precizat ca este posibil sa candideze la presedintia PDL, "daca lucrurile vor evolua spre o tensionare a relatiilor din partid".

întrebat daca va candida tot la functia de secretar general, Blaga a raspuns: "Functia de secretar general o cunosc cel mai bine, dar o sa vedem". El a spus, insa, ca nu exclude o candidatura pentru o alta functie decit cea de secretar general. "O sa vad cum cum evolueaza lucrurile, dar functia pe care in mod normal as dori sa candidez e cea de secretar general", a adaugat Vasile Blaga. întrebat daca este posibil sa candideze inclusiv la presedintia partidului, Blaga a raspuns: "Daca lucrurile vor evolua spre o tensionare a relatiilor din partid, da". întrebat ce inseamna o tensionare a relatiilor din partid, secretarul general al PDL a spus: "Adica, daca lucrurile nu se desfasoara normal in interiorul partidului, n-am motive sa cred in acest moment ca ele nu se vor desfasura asa. Cu dezbateri interne, asa cum e normal in partid, pentru ca eu fac mari diferente intre liberalism si libertinaj in exprimarea opiniilor. Pina la urma, in partid am venit de bunavoie. Daca lucrurile se vor tensiona in sensul in care probabil unii colegi, fara a urma pasii normali in partid, vor dori sa imprime o anumita directie partidului, da, e posibil orice". Vasile Blaga a precizat ca nu este vorba despre nici o amenintare. El a mai spus ca, probabil, Congresul partidului va avea loc in primavara, "undeva in sfarsit de februarie inceput de martie".



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.