Național

Preda: Unii pedelisti vor sa fiu sanctionat, Boc e tolerant

Ziarul de Vrancea
4 aug 2010 407 vizualizări
Europarlamentarul Cristian Preda a anuntat ca a avut ieri o intrevedere cu presedintele PDL Emil Boc, care i-a spus ca sint pedelisti care doresc sanctionarea sa.

"Am aflat cu aceasta ocazie ceea ce stiam, ca unii nu iubesc deloc declaratiile pe care le fac si ca ar fi vrut sa ma sanctioneze. Premierul a subliniat insa ca e aparatorul unui punct de vedere potrivit caruia un partid inseamna diversitate, inseamna unitate in diversitate si ca e nevoie de voci diverse si voci care sa duca diverse experiente din societate, pentru ca nu vom reusi nici sa convingem pe membrii nostri, nici pe simpatizanti ca putem sa ne atingem obiectivele si putem sa si cistigam alegerile urmatoare daca vom dispretui publicul sau vocile din public", a spus Cristian Preda. El a precizat ca presedintele PDL nu i-a reprosat continutul declaratiilor sale anterioare. Intrebat daca isi mentine pozitia referitoare la necesitatea largirii coalitiei de guvernamint, iar in cazul unui esec al acestui demers, la retragerea PDL de la guvernare, Preda a raspuns: "Eu ramin la punctul de vedere ca trebuie dialog, dar in momentul in care exista acest refuz... Ati vazut ca le propui dialog si ei cer alegeri anticipate. Cineva care pierde acum sapte luni si vine sa ceara alegeri nu cred ca e in situatia de a-si asuma guvernarea. E pacat ca lucrurile stau asa. Probabil ca e un mod de a face politica, dar eu nu subscriu". Totodata, Preda a spus ca liderii PSD si PNL sint incapabili sa-si asume responsabilitati incercind doar sa profite electoral de pe urma dificultatilor crizei economice. Eurodeputatul PDL Cristian Preda a declarat luni la RFI ca premierul Boc are "aroganta" celui care guverneaza si ca lasa impresia ca vrea sa duca oamenii pe Luna cu bicicleta, insa trebuie sa i se spuna ca acest lucru nu se poate.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.