Național

Cristian Tabara, violator sau victima?

Ziarul de Vrancea
28 iul 2010 950 vizualizări
Biroul de presa al Parchetului General a venit ieri cu o precizare in urma articolului publicat de EVZ, potrivit caruia realizatorul TV Cristian Tabara ar fi cercetat pentru viol.

Pe nume lui, spune Evenimentul zilei, exista un dosar penal, bazat pe plingerea depusa de o fetita de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite. Parchetul General sustine ca informatiile ar fi eronate si ca nu are un asemenea dosar inregistrat. In fapt, arata Evenimentul Zilei, Parchetul General s-a folosit de faptul ca dosarul lui Cristian Tabara a fost inregistrat la Parchetul Tribunalului Bucuresti si nu la Parchetul de pe linga Judecatoria Sectorului 2. Directorul Departamentului Film de la TVR sustine ca nu are nici o implicatie in acest caz si ca nu a fost citat de nici un organ de cercetare penala pina acum. El a aflat de acest caz din presa. Cristian Tabara sustine ca nu a avut nicio legatura cu fetita fostei sale iubite, in virsta de 12 ani. "Nu este nimic adevarat. Nu pot sa inteleg cum a inceput acest scandal", a spus Tabara. El sustine ca nu a incercat inca sa o contacteze pe fosta lui iubita pentru a lamuri lucrurile. "Nu vreau sa amplific marimea acestui val care deja a luat amploare. Astept demersul legal. Eu nu am fost citat inca de catre niciun organ de urmarire penala. Vreau sa vad ce se intimpla in mod oficial", a mai declarat fostul prezentator tv.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.