Național

Sotia pilotului elicopterului prabusit la Brasov, internata in urma unui soc

Ziarul de Vrancea
28 iul 2010 736 vizualizări
Sotia capitanului Stefan Claudiu Dragnea, militarul aflat in elicopterul prabusit in judetul Brasov, gravida in cinci luni, a suferit un soc la aflarea vestii, sustin rudele barbatului din comuna doljeana Poiana Mare, care mai spun ca nu au fost anuntate oficial despre decesul militarului

Medicii au stabilit ca sarcina este bine, insa pentru ca este foarte trista si plinge intruna va fi probabil consiliata de un psiholog. Ion Dragnea, tatal capitanului Stefan Claudiu Dragnea (31 ani), afirma ca a aflat despre incidentul aviatic de la o ruda, care este de asemenea pilot. Armata israeliana a confirmat ca un elicopter avind la bord sapte membri ai echipajului, intre care patru piloti, doi mecanici si un membru al Fortelor Aeriene romane, s-a prabusit luni in Romania. Cotidianul Haaretz precizeaza pe site-ul sau, ca elicopterele Sikorsky CH-53 transportau dublul sarcinii umane normale - de trei pasageri, in cazul unor deplasari pe distante mari - asta pentru ca asa cerea specificul aplicatiei tactice, dar si din nevoia de a antrena cit mai multi militari. Jerusalem Post mai scrie ca armata israeliana s-a reorientat catre Romania pentru anumite exercitii militare dupa deteriorarea relatiilor cu Turcia, in urma incidentului din marea mediterana din luna mai, cind 9 activisti turci au fost ucisi pe o nava care incerca sa sparga blocada impusa Fisiei Gaza. Potrivit cotidianului Haaretz, comandantul fortelor aeriene israeliene a discutat la telefon cu omologul sau roman si au convenit asupra unei anchete comune.

Poza Dragnea



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.