Național

Udrea ameninta cu tribunalul Daily Telegraph

Ziarul de Vrancea
16 iul 2010 492 vizualizări
Nu am pozat in bikini

Elena Udrea le scrie celor de la Daily Telegraph un drept la replica la un articol aparut zilele trecute. ªi ameninta ca, in cazul in care acesta nu ii este publicat, va da publicatia in judecata. "Pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundatii, ministrul dezvoltarii regionale si turismului din Romania, Elena Udrea, a facut un apel public catre companiile private. In urma acestui apel, companiile au donat pentru oamenii aflati in nevoie peste 100 de tone de imbracaminte, incaltaminte si mai ales alimente. Printre lucrurile donate de aceste companii pentru locuitorii comunei Saucesti, afectata de inundatii, s-au aflat citeva zeci de perechi de pantofi de dama. Referitor la ajutoarele strinse pentru Saucesti, era vorba in total de peste 20 de tone de alimente, imbracaminte si incaltaminte, in special pentru copii", se arata in dreptul la replica al Elenei Udrea. "In ceea ce priveste afirmatia potrivit careia Elena Udrea ar fi pozat in bikini, va informam ca acest lucru nu este adevarat. Pozele care apar cu periodicitate in presa nationala si internationala, ori de cite ori se incearca punerea ministrului Udrea intr-o situatie neavantajoasa, au fost facute de un paparazzo, in timpul unei vacante petrecute pe litoralul romanesc al Marii Negre, in urma cu multi ani, cind Elena Udrea nu detinea functia de ministru. Aceasta situatie a fost clarificata in repetate rinduri, dar, observatiile de acest tip continua sa apara, de aceea sintem nevoiti sa corectam informatia de fiecare data", adauga aceasta. "In situatia in care nu veti publica dreptul la replica, ministrul Elena Udrea intelege sa se adreseze instantelor competente pentru juste despagubiri", mai mentioneaza textul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.