Național

Principele Radu: Casa Regala a Romaniei a fost afectata de criza economica

Ziarul de Vrancea
3 iul 2010 443 vizualizări
Principele Radu a declarat ieri, ca si Casa Regala a Romaniei a fost afectata de criza economica, fiind obligata sa-si reduca numarul angajatilor si colaboratorilor.

Din momentul inceperii crizei au fost afectate sursele de venit ale familiei de pe teritoriul Romaniei, cum ar fi padurile de la Savirsin, padurile de la Sinaia, legaturi cu anumite companii comerciale de diverse feluri. Afectarea este enorma. Am redus la aproape un sfert numarul colaboratorilor, angajatilor", a spus Principele Radu. Principele a mai spus ca vizitele pe care le-a facut in alte tari le-a efectuat pe cheltuiala Casei Regale. De asemenea, Principele Radu si Principesa Mostenitoare Margareta au mai spus ca, din cauza crizei economice, lucrarile de renovare a Castelului Regal de la Savirsin, din judetul Arad, sint intirziate. "Din pacate, sint doi ani de cind schelele sint la Castel si partea de est, care trebuia sa fie renovata deja nu spoate sa se miste din cauza lipsurilor financiare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.