Național

Tentativa de sinucidere?

Ziarul de Vrancea
17 mai 2010 553 vizualizări
Procurorul-sef al DNA Suceava a fost adus la spital injunghiat in zona inimii n el a fost operat, iar starea sa este stabila n medicii nu au explicatii privind producerea ranii, de caz ocupindu-se Parchetul Tribunalului Suceava

Procurorul-sef al DNA Suceava, Marius Surdu, a fost adus simbata la Spitalul Judetean Suceava, avind o plaga injunghiata in zona inimii. Directorul medical al spitalului, Doina Motan Ganea, a declarat ca Surdu are o plaga taiata in zona toracica si a fost supus unei interventii chirurgicale, iar in prezent este in afara oricarui pericol. "Este stabil hemodinamic si nu intrevedem complicatii ulterioare", a spus Ganea. Ea nu a putut preciza in ce imprejurari a fost ranit procurorul.

Procurorul-sef al Serviciului teritorial Suceava al DNA, Marius Surdu, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava in noaptea de vineri spre simbata, cu o ambulanta, dupa ce, potrivit unor surse oficiale, ar fi incercat sa se sinucida. împrejurarile in care s-a produs incidentul sunt cercetate de catre Parchetul Tribunalului Suceava.

Purtatorul de cuvint al Politiei Judetene Suceava, Mihai Hurjiu, a declarat ca in noaptea de vineri spre simbata la 112 a fost sesizat un incident legat de "vatamarea corporala a unei persoane", iar echipaje de Politie si Ambulanta au mers la fata locului, unde s-a constatat ca este vorba despre un procuror, astfel ca in acest caz a fost sesizat Parchetul Tribunalului Suceava.

Marius Adrian Surdu a fost numit la conducerea Serviciului teritorial Suceava al DNA in noiembrie 2008, data pina la care a condus Serviciul teritorial Bucuresti al Directiei Nationale Anticoruptie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.