Național

Saftoiu sustine ca UNPR este o creatie a serviciilor secrete

Ziarul de Vrancea
29 apr 2010 437 vizualizări
Fostul consilier prezidential Claudiu Saftoiu, care a fost si sef al SIE, sustine ca UNPR este o constructie "absolut artificiala", creata la "comanda unor entitati non-politice", probabil din sfera serviciilor secrete

"Aceasta constructie care este una absolut artificiala si neavenita in politica romaneasca, dar cu totul neavenita, s-a creat la o comanda a unor entitati non-politice", a declarat Saftoiu. Intrebat daca este vorba despre entitati din sfera serviciilor secrete, el a raspuns: "Este foarte probabil lucrul acesta, dintr-un singur motiv: in conditiile in care greata generala fata de politica este majora in Romania, in conditiile in care solutiile si optiunile s-au dezumflat si s-au aratat a fi ineficiente, nu exista un apetit pentru crearea unor noi partide politice in Romania. Ori, un partid politic care a strins in doua saptamini 180.000 de semnaturi, din 25 de parlamentari care au plecat acolo, este cu totul si cu totul inexplicabil". Fostul consilier prezidential a precizat si care este, in opinia sa, motivul pentru care unii parlamentari au decis sa adere la aceasta formatiune. "Stiti de ce ajung ei acolo? Vom vedea ca in general astfel de constructii suprastructurale se creeaza numai pe politici de santaj. Sint oameni care sint atit de vulnerabili in exercitiul politic precedent, incit au spus «mai bine ne ducem acolo, sub o comanda care nu este politica si facem sluj»", a sustinut Claudiu Saftoiu.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.