Național

Nati Meir fiul, actori in piesa Corupem in familie

Ziarul de Vrancea
29 apr 2010 399 vizualizări
Nati Meir a fost arestat preventiv, ieri, de Tribunalul Galati intr-un dosar in care este inculpat si fiul sau, Or Meir, arestat, la sfirsitul saptaminii trecute, pentru fapte de coruptie, Nati Meir fiind deja arestat intr-un dosar de inselaciune.

Nati Meir a primit mandat pentru 30 de zile in calitate de faptuitor in acelasi dosar in care este implicat si fiul lui, Or Meir, acuzat de complicitate la trafic de influenta si complicitate la cumparare de influenta, ambele in forma continuata. Nati Meir a pretins 50.000 de euro de la un martorul denuntator aflat in detentie la Galati, pentru a determina judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa revoce masura arestarii preventive a acesteia. Or Meir a fost prins in flagrant delict in timp ce primea suma de 20.000 de euro, pentru a interveni pe linga magistrati cu scopul revocarii unui mandat de arestare si al obtinerii unei pedepse mai blinde intr-un proces penal in care este implicata o persoana aflata in detentie la Galati. Or Meir este acuzat de complicitate la trafic de influenta si complicitate la cumparare de influenta, ambele in forma continuata.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.