Național

Urmasul lui Stefan cel Mare cere la tribunal toata Moldova si Tara Romaneasca

Ziarul de Vrancea
15 apr 2010 555 vizualizări
Tinarul s-a prezentat, ieri, la Tribunalul Bucuresti intr-un proces in care a chemat in judecata Senatul, Camera Deputatilor, statul roman, Presedintia si Guvernul, din 2007.

El spune ca revendica toata Moldova, pentru ca bunica sa i-a spus ca este urmasul domnitorului Stefan cel Mare. S-a gindit ca in aceste "timpuri moderne", cind toata lumea revedinca cite ceva, sa ceara si el instantei sa oblige statul roman sa-l faca administrator al tuturor proprietatilor publice din Moldova si "chiar si Tara Romaneasca daca se poate". Judecatorul urmeaza intii sa decida daca cererea Cernoschi s-a perimat, acelasi judecator care a fost recuzat de revendicator. Pentru ca "a recuzat instanta cu rea-credinta", el a fost amendat cu 500 de lei, mai avind o amenda pentru introducerea unei cereri tot cu rea-credita. Numai ca toate aceste decizii pot fi atacate la Curtea de Apel Bucuresti. Legislatia nu permite instantelor sa claseze cereri doar pentru ca sint formulate cu rea-credinta. Cernoschi are sase dosare la Tribunalul Bucuresti, aflate in diverse stadii procesuale. Un astfel de proces costa statul roman peste 1.500 de lei, pe linga multele ore de munca in plus ale judecatorilor si ale personalului auxiliar. Magistrati spun ca sint zeci de obisnuiti ai instantelor care si-au facut un sens in viata din plingeri si cereri care sint scutite de plata unei taxe de timbru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739409 zile, 12 ore, 22 minute, 30 secunde
Asa ne trebuie, daca am devenit sat fara caini. Tara aceasta a ajuns de rasul curcilor si asta pentru ca am slabanogit statul ca sa ne putem face de cap... Am dus in derizoriu si patriotismul, si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.