Național

Judecatorul Jipa: Voicu mi i-a prezentat pe Hrebenciuc, Vanghelie si Mitrea

Ziarul de Vrancea
13 apr 2010 552 vizualizări
Judecatorul Cristian Jipa le-a declarat procurorilor DNA, pe 18 ianuarie, ca senatorul Catalin Voicu i-a prezentat, de-a lungul timpului, mai multi politicieni, precum Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie si Miron Mitrea, potrivit referatului cu propunerea de arestare a senatorului

Mai mult, judecatorul Jipa le-a mai declarat procurorilor ca "pe Voicu l-am perceput ca a avea o pozitie foarte puternica in PSD, motiv pentru care am si apelat la el sa o sprijine pe sotia mea. Aceasta perceptie s-a format in timp, inca de pe vremea cind eram judecator la Tribunalul Bucuresti. Catalin Voicu mi-a prezentat in decursul timpului politicieni cum ar fi Hrebenciuc, Vanghelie si Mitrea". Jipa a mai spus ca relatia sa de amicitie cu Catalin Voicu se desfasoara pe doua paliere. "Unul privind relatiile cotidiene, umane dintre noi, celalalt privind activitatea sa politica, unde eu l-am rugat din partea sotiei, care e deputat PSD, sa intervina la liderul de grup Hrebenciuc sa nu o mai marginalizeze", a adaugat Jipa. La rindul sau, Voicu le-a spus, ieri, judecatorilor de la ICCJ ca il cunoaste pe Cristian Jipa de 20 de ani si ca l-a chemat la discutia cu Alexandru Mazare in calitate de prieten si sot al unei colege de partid, nu in calitate de magistrat.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.