Național

Stolojan: A conduce un partid cere multe lucruri pe care Antonescu nu le are

Ziarul de Vrancea
8 mar 2010 503 vizualizări
Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, referitor la realegerea lui Crin Antonescu ca presedinte al PNL, ca a conduce un partid cere multe lucruri, pe care, in opinia sa, acesta nu le are, iar o apropiere PDL-PNL nu e posibila cu actuala conducere liberala.

"Deocamdata ii uram succes si sa demonstreze mai intii ca poate sa faca ceva. Ceea ce a aratat pina acum este ca isi poate schimba convingerile foarte usor, introducind votul pe lista complet de data aceasta", a spus Theodor Stolojan. Prim-vicepresedintele PDL a apreciat ca PNL nu se poate schimba in actuala formula de conducere. "Nu are cum sa se schimbe, Antonescu este presedintele ales al PNL, dar a conduce un partid politic cere multe lucruri, pe care dinsul nu le are". Despre atitudinea viitoare a PDL fata de liberali, Stolojan a declarat: "Oferta PDL ramine in continuare, de deschidere, dar nu cred ca este posibila o asemenea deschidere cu actuala conducere".

Intrebat daca vor mai exista liberali care se vor indrepta spre PDL dupa acest Congres, Stolojan a spus: "Mi-e greu sa va spun, s-ar putea sa mai vina".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.