Național

Guvernul merge cu sedinta prin tara

Ziarul de Vrancea
15 feb 2010 378 vizualizări
Guvernul se va reuni în sedinta, la 10 martie, pentru prima data în acest mandat, în afara Bucurestiului, la Iasi, unde vor fi discutate acte de pe agenda Executivului, dar si probleme locale, astfel de reuniuni urmind sa mai fie organizate la Cluj, Timisoara, Constanta

"Deja am luat decizia ca, in 10 martie, sa avem prima sedinta de guvern in teritoriu, la Iasi. Cu alte cuvinte, Guvernul isi va desfasura pentru prima data in acest mandat o sedinta in afara Bucurestiului, la Iasi, in capitala Moldovei, unde dincolo de discutarea problemelor obisnuite ale agendei Guvernului vom lua in analiza si problemele specifice Iasului si Moldovei, tinind cont de cele existente acolo si de intilnirea pe care o vom avea la nivelul prefecturii cu autoritatile locale si cu ceilalti factori responsabili din Moldova. Aceasta practica se va generaliza, pe urma vom organiza sedinte de guvern si la Cluj, si la Timisoara si la Constanta, precum si in alte localitati ale tarii", a declarat premierul Emil Boc, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax. El a aratat ca, dincolo de sedinta de guvern propriu-zisa, unde vor fi prezenti toti ministrii cabinetului, vor fi organizate intilniri si cu alte structuri, cu administratia locala si judeteana, astfel incit problemele presante, urgente, sa poata fi rezolvate chiar in teritoriu. Initiativa organizarii unei sedinte de guvern in teritoriu a mai fost lansata, o singura data, doar in mandatul Guvernului PSD, cind ministrii s-au reunit in sedinta la Pitesti, in mai 2002.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.