Național

Manolea ramine in zona crepusculara

Ziarul de Vrancea
22 ian 2010 434 vizualizări
Liderul liberal Ludovic Orban considera ca e grav ca presedintele nu lamureste natura serviciilor primite de la Aliodor Manolea n in schimb, liderul social democrat Marian Vanghelie crede ca societatea romăneasca nu este pregatita sa accepte tema "atacurilor energetice"

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, sustine ca societatea romaneasca nu este pregatita sa accepte o tema de discutie precum cea a "atacurilor energetice", el apreciind ca, oricit de pregatit ar fi cineva, risca sa cada in derizoriu daca abordeaza astfel de subiecte. Solicitat sa comenteze subiectul "atacurilor energetice" si "flacarii violet" si intrebat daca aceasta tema nu este de natura sa ii afecteze imaginea liderului PSD Mircea Geoana, Vanghelie a precizat: "Eu cred ca aceste lucruri - si stim cu totii ca ele se practica in tari dezvoltate, serviciile secrete si asa mai departe - societatea romanesca nu este pregatita sa accepte o asemenea tema de discutie". întrebat ce a facut Aliodor Manole la PSD, cel despre care presa a scris ca ar fi lucrat pentru Traian Basescu, in campania pentru prezidentiale, dar a aparut si in fotografii impreuna cu Mircea Geoana, in campania pentru europarlamentare, in 2007, Vanghelie a negat ca l-ar fi vazut sau cunoscut vreodata. "Nu stiu nimic. Nu l-am vazut. Nu il cunosc. Niciodata. Nu l-am vazut niciodata, pe cuvint. Nu cunosc. Nu stiu. Pe cuvint de onoare. Daca il vedeam, spuneam din prima zi, de atunci", a aratat Vanghelie.

Aliodor Manolea a aparut la actiuni electorale, atit alaturi de liderul PSD Mircea Geoana, in campania pentru alegerile europarlamentare din anul 2007, cit si alaturi de presedintele Traian Basescu, in campania pentru scrutinul prezidential din 2009.

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban afirma ca este grav faptul ca presedintele Traian Basescu nu da nici o explicatie cu privire la activitatea lui Aliodor Manolea si la natura serviciilor pe care i le-ar fi adus sefului statului. "Ceea ce e grav este ca nici Traian Basescu, nici Mircea Geoana nu recunosc lucrul acesta (ca au lucrat cu Aliodor Manolea - n.r.)", a comentat Orban.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.